Paul Albers Creativity |Photography Video Multimedia IBooks
Creativity in Photography
Golden Hour

Paul Albers Creativity Blog

Paul Albers Creativity. Dit is de Blog pagina van Paul Albers. Op deze Blog staat informatie over de onderdelen die op de website te bekijken zijn zoals: Fotografie, Video en Multimedia.

Het ultieme Raalte Clopedie gevoel.

De laatste twee weken bezig geweest met het scannen van ca 2200 dia's. wat een Monniken werk. Diep respect voor Richard Woolderink die middels Raalte Clopedie de foto archieven van Herman AA digitaal maakt.

Na twee weken was ik op het niveau beland dat ik blij was dat er ook muziek uit de computer komt. Wat een saai geestdodend werk.

Uiteindelijk wel tevreden. Er zaten dia's van mijn vader bij die ondertussen 50 tot 55 jaar oud zijn. Aan de kwaliteit van de dia's kun je merken dat de kwaliteit, van de foto's in de loop van de jaren echt achteruit gaat.

Mijn vader raamde de dia's in achter glas. Een mooi systeem tot je er achter komt dat er zich vocht vormt achter dit glas en de dia's er door worden aangetast. Het was nu de allerhoogste tijd om er iets mee te doen voordat die mooie herinneringen verdwenen zijn.

Voorbeelden van een actueel onderwerp als het MBI terrein maar ook twee foto's van mijn vader: Voor en na retouchering.

Ben bang dat er nog heel wat uurtjes in gaan zitten voordat er weer redelijk foto's verschijnen vanuit de verkleurde versie.

Brinkerstraat - Elly

Geretoucheerd: Brinkerstraat - Elly