Dankwoord van Paul Albers en gezin, voormalig Prins Paul II

Tja, geen Prins Paul II meer.

Hoe ga je mensen bedanken na zo'n ervaring. Je kunt geen individuele personen bedanken.

Lieve Stöppelkaters en Stöppelpoezen, SOS en iedereen, die niets met carnaval van doen heeft, en toch geholpen heeft.

Ik dacht dat ik alles, in deze vereniging, al wel gezien en beleefd had, het is echt onvoorstelbaar hoe goed de Stöppelkaters als vereniging functioneert.  

Mijn gezin en ik zijn echt overspoeld met positieve belevenissen sinds ik Prins Paul II ben geworden. Wat een unieke ervaring in mijn leven. Er werd vaak gezegd: vergeet niet ervan te genieten, het is voorbij voordat je het door hebt. 

Wel ik kan jullie vertellen dat dat gelukt is. Wat heb ik genoten. Niet alleen maar een feestje bouwen maar ook het oog hebben voor de medemens, de leuke ervaring dat Dick Kruitbosch Prins bij de Zwabberaars werd. ( kende Dick al goed vanuit mijn bestuur periode) de optocht het gein galabal, de feest avonden.

Het begon zelfs mensen op te vallen dat ik op heel veel foto's lachend sta. Wel het is allemaal echt, zelfs terwijl ik dit type heb ik nog een glimlach op mijn gezicht.

 

Mijn vrienden van SOS die heel ver gegaan zijn om er voor mij een unieke gebeurtenis van te maken. Ja, zelfs illegaal in de optocht meegedaan! Wat is het bijzonder.

 

 

Je Raad van Elf, mijn lieve attente Hofdames en natuurlijk de ondersteuning van Ceremoniemeester en presidenten. De super attente begeleiding van het bestuur.

Ik heb mij nooit beseft hoe intens en perfect uitgevoerd de begeleiding van een Prins en zijn gezin is.

Mensen diep respect!!

Lucky_from_Belize.JPG

Dankzij het geluk poppetje uit Belize (Han en Angela Pronk) zowel op zaterdag als zondag droog weer tijdens onze optochten. Wat een mazzel!! Je moet er toch niet aan denken dat je maanden gebouwd hebt aan een prachtige carnavals wagen en dat dan de optocht niet doorgaat.

 

 

En dan de beleving met de Prinsen van de Stöppelducks, Prins Job I en de Prins Dion I van de Krielen. Wat een geweldige prinsen. Al hun taken met verve en plezier vervult. Bewondering dat je op zo’ n jonge leeftijd, publiekelijk, zoveel durft.

 

En dan heb ik het helemaal nog niet over al die commissies die, niet op de voorgrond, hun werk doen. Van technische commissie, wagen bouw, optocht commissie, PR commissie, fotografen, sponsoring etc., etc.

Het is echt teveel om iedereen te benoemen.

Als Prins mag je niet meedoen met een Alaaf, maar als voormalig Prins wel.

Namens mij en mijn gezin onder een driewerf Alaaf! 3X

Duizend maal dank voor deze unieke ervaring.

Met vriendelijke groet,

 

Paul, Marita, Julia en Tim Albers