500PX Een community voor fotografen. Een lust voor het oog.

 

500 PX Fotografie community. 

 

Vandaag lid geworden van een wereld wijde community van fotografen.  Een site die werkelijk de moeite waard is om te bekijken. Fantastische foto's. Dit zal de site worden waar ik mijn meest favoriete foto's ga plaatsen. Tot nu toe 6 foto's geplaatst en binnen een uur 300 mensen die de foto's bekijken en leuk vinden of als favoriet opgeven.

Wil je mijn werk bekijken, op deze site, kijk dan op: https://500px.com/paulalbers

Natuurlijk staan deze foto's ook op: www.paul-albers.eu en op de speciale Facebook pagina:

Paul Albers - Creativity

Indien je mijn foto's kunt waarderen geef dan een like of reactie of volg mij, altijd leuk om te vernemen hoe een ander naar je werk kijkt.

Houdt je ervan top foto's te bekijken bekijk dan het werk van de 5 miljoen leden van deze community. 

500 PX Fotografie community

500 PX Fotografie community

Vind je mijn pagina's de moeite waard? Deel ze dan met je vrienden.