Paul Albers Creativity |Photography Video Multimedia IBooks
Creativity in Photography
Golden Hour

Paul Albers Creativity Blog

Paul Albers Creativity. Dit is de Blog pagina van Paul Albers. Op deze Blog staat informatie over de onderdelen die op de website te bekijken zijn zoals: Fotografie, Video en Multimedia.

Rohda A2 Winterkampioen door de inspirerende leiding van Jaap Goedkoop

Jaap Goedkoop: wedstrijd tactiek.

Aandachtig publiek. Jaap Goedkoop: "En Jur, leg jij eens uit hoe jij er over denkt."

Actieve begeleiding.

Op zaterdag 12 december 2015 is Rohda A2 er, door een 4-1 overwinning, in geslaagd de leiding in de 2e klasse 14 competitie over te nemen. Dankzij een gelijk spel van de nummer twee Sallandia A1 en de winst van Rohda A2 op Overwetering A1 is Rohda A2 er in geslaagd de laatste wedstrijd voor de winterstop af te sluiten als trotse koploper in een zware competitie. In een poule met twee A2 teams en 10 A1 teams is dit een prestatie van formaat.

Ook onder druk presteren

Jaap Goedkoop is er als trainer/coach in geslaagd een samenstelling in dit team te vinden die zeer goed bij elkaar past. Een mix van spelers uit het A2 van vorig seizoen, aangevuld met spelers A3 van vorig seizoen en een paar spelers uit A1 van vorig seizoen. Een groot team met 17 spelers dat gedurende het seizoen en in geval van blessures ook een beroep op spelers van A1 kan en mag doen. 

Wat een kans!

Begeleiders concentratie

De mannen voelen elkaar prima aan, zijn aan elkaar gewaagd en, week in week uit, gemotiveerd om er een boeiende pot voetbal van te maken. 

Jaap is er in geslaagd alle posities goed bezet, ook in vervanging, vorm te geven. Het is mooi om te zien hoe hij, in de voorbespreking, de speelstijl duidelijk maakt en het de spelers zelf laat verwoorden zodat het besef en de uitvoering optimaal begrepen en ondersteunt wordt vanuit de spelers groep. 

Jaap is een inspirerende trainer/coach die ook oog heeft voor andere teams dan zijn eigen team. Een keer een training overnemen zodat hij beter kan zien wat het spelers potentieel is of een wedstrijd fluiten het is allemaal niet teveel gevraagd. 

Rik van Assen in action

Jaap heeft recentelijk aangegeven dat hij een nieuwe baan heeft die veel tijd en inzet van hem vragen. Het zorgt ervoor dat hij vanaf 1 januari 2016 het elftal niet langer kan begeleiden. De spelersgroep en de ploeg begeleiding: Edo Overmars en Paul Albers wensen hem succes in zijn nieuwe baan en danken Jaap voor de vele uren begeleiding van dit team en andere teams door de loop van de jaren heen. 

Rohda gaat je inzet en motivatie missen. 

Jaap bedankt en succes in je nieuwe baan. 

Spelersgroep en begeleiding Rohda A2

2E klasse 14