Overweldige ontvangst en reacties op Prins Paul II

Je kunt op voorhand niet overzien hoeveel reacties er ontstaan, als je Prins carnaval wordt. Het is hart verwarmend. Het begint al in de zaal in een spontane opwelling van lawaai en enthousiasme. Heel bijzonder. Vervolgens gigantisch veel mensen die je Facebook pagina bekijken ( Er is meer dan 4000 keer op mijn Facebook artikelen gekeken) en positief gereageerd.

Ik ben er bijzonder dankbaar voor en dank iedereen die iets in de realisatie heeft bijgedragen aan deze buitengewoon geslaagde prinsenwisseling.

Het is best moeilijk positief te blijven, gezien alles wat er in Frankrijk is gebeurd. De terreur en angst regeert weer over de wereld. Het is te triest voor woorden. Haat, wantrouwen en angst worden wereldwijd aangescherpt. Ik leef enorm mee met de slachtoffers en hun familie.

Je kijkt ernaar en denkt: "Mag je wel uitstralen dat je blij bent met de prinsverkiezing of is het niet gepast vrolijk te zijn."

Wellicht moeten we die kleine vrolijke momenten maar koesteren. We brengen geen wereldvrede, maar wel een klein moment van plezier en respect voor elkaar.

Paul Albers