Prins Paul II der Stöppelkaters 13 november 2015

Deel dit persbericht aub. 


Paul Albers is, als Prins Paul de tweede, de nieuwste Prins van carnaval vereniging De Stöppelkaters uit Raalte.

Op vrijdag 13 november 2015 om 11 voor 11 is Paul Albers gepresenteerd en geïnstalleerd als Prins der Stöppelkaters 2015 - 2016 in de Stöppelkaters residentie De Leeren Lampe.

De 56 jarige Paul Albers is een geboren en getogen Raaltenaar. Indien je hem er naar vraagt zegt hij: "Meer Raalte wordt het niet met een moeder uit de Heerenstraat (Willy Veldhuis) en een vader uit de Grotestraat (Anton Albers).

Het carnaval zit in zijn familie: Ouders vierden vroeger al carnaval bij het Wapen van Raalte, zus Elly was in een grijs verleden dansmarieke, broer Hans zeer lang lid van de Raad van Elf, lid van de technische commissie en evenementen opbouw commissie en S.O.S en zus Willeke in het verleden lid geweest van de dans mariekes, bestuur en voorzitster van de optocht commissie en lid van het promotie team.

Albers is getrouwd met Marita Nijenkamp (uit Heeten) en samen hebben ze twee kinderen: Julia Albers (20) en Tim (18).

In het dagelijks leven is hij werkzaam in de ICT (Informatie, Communicatie, Technologie) bij Loyall ICT Group te Zwolle als projectleider / consultant. Hij heeft daar de verantwoordelijkheid voor de klanten die in de virtuele Datacentra van Loyall ICT Group werken.

Albers is sinds  1993, het jaar dat zijn naamgenoot en neef: Wim Albers Prins der Stöppelkaters was, actief in de vereniging. In deze periode is hij twaalf jaar lid geweest van de Raad van Elf, Voorzitter van de Pr-Commissie, zes jaar bestuurslid en vice-voorzitter. Verder was hij in deze periode ook actief lid  van Stöppelveld de commissie die tijdens Stöppelhaene het feest op het evenementen terrein organiseert namens de carnaval. Vanaf 1993 actief lid van de vrijwilligers groep die helpt opbouwen tijdens Evenementen in Raalte als: Stöppelhaene en Ribs en Blues. Lid van de denktank en ten slotte auteur van het digitale multi media boek: 66 jaar Stöppelkaters.   (Gratis te downloaden in de itunes store)

Prins Paul II regeert over Stöppelburcht onder het motto: Als Stöppelkater in hart en nieren, hoop ik met u het feest te vieren.