Paul Albers Creativity |Photography Video Multimedia IBooks
Creativity in Photography
Golden Hour

Paul Albers Creativity Blog

Paul Albers Creativity. Dit is de Blog pagina van Paul Albers. Op deze Blog staat informatie over de onderdelen die op de website te bekijken zijn zoals: Fotografie, Video en Multimedia.

Personeelsfeest Brouwers - Vliegen vanaf Teuge

Afgelopen zaterdag wezen vliegen vanaf vliegveld Teuge met de collega’s van Brouwers Accountants. Een geweldig leuke dag waarbij er gebruik gemaakt kon worden van een Antanov passagiersvliegtuig . Daarnaast waren er vlieglessen voor diegene die de ervaring op wil doen als Piloot met een Cesna. Ik mocht twee keer mee in een Cesna en kon volop genieten en foto’s maken. Binnenkort te bekijken op mijn website www.paul-albers.eu

Read More
Foto Biënnale in de maand Mei bij Taveerne Tivoli in Raalte

In de maand mei kunt u in de tuin van Taveerne Tivoli te Raalte de expositie bekijken van de leerlingen van het Carmel College. De leerlingen hebben (in klei) een gestileerd beeld gemaakt dat past in Raalte en dat beoordeeld wordt op vorm en textuur. Daarnaast kunt u tijdens deze maand de FOTO BIËNNALE bekijken die door de leden van Fotoclub Salland is samengesteld onder het thema: Vorm, structuur en textuur.

U zult er een zeer gevarieerde verzameling vinden die zeer de moeite waard is van het bekijken.

Read More